Giftsets

Voor de feestdagen: Giftsets!

Superleuk om te geven met Kerst, voor bijvoorbeeld een verjaardag, of gewoon heerlijk voor jezelf. Ik heb 5 verschillende sets met hele fijne natuurlijke verzorgingsproducten en leuke spulletjes die je het zen-gevoel kunnen geven. De sets hebben allen hun eigen bergen thema wat bij mij staat voor rust, ontspanning, tijd voor jezelf en de natuur. Een klein cadeautje wat ik in ieder pakket heb gedaan (behalve Weleda) is een zakje met edelstenen met een bepaalde betekenis. Zie de foto’s voor de prijzen per set.

Stuur me een berichtje via whatsapp 06-41679920 als je er 1 wilt kopen. Je kunt de set dan ophalen bij mijn salon in Oud-Beijerland op de Oostdijk 37. Betaling kan via tikkie. Wel heb ik voor nu nog beperkte voorraad: op=op! Wees er dus snel bij.

Set Relaxing Rocky's €30.00

Met Najel Aleppo zwarte eucalyptus scrub en shea butter vanille.

Set Unwinding Andes €35.00

Een set met producten van Holy Lama Naturals. Bevat een ayurvedische bodylotion met de frisse geur van neroli, petitgrain en lavendel en een bodyscrub met abrikozenpitolie, aloe vera en meel van walnootschalen wat een goede scrub functie heeft.

Set Healing Himalaya €45.00

Bevat een Najel Aleppo douchegel jasmijn, Himalaya Herbals body Cream, een zoutkristal theelichthouder, Himalayazout, boeddhabeeldje en meer.

Set Calming Alps €50.00

Met producten van ANAS Crystalcare. Dit merk verwerkt echte bergkristal in haar huidverzorgingsproducten samen met vulkanisch water. Deze set bevat de douchegel en bodylotion, zoutkristal theelichthouder, boeddhabeeldje en meer.