Behandelingen

Ik geef de volgende behandelingen:

Duo-massage
Bij de duo-massage word je, in plaats van in je eentje, met zijn tweeën tegelijkertijd gemasseerd. Net als in een wellnesscentrum kan je samen met je partner, zus, moeder, vriend/vriendin genieten van een heerlijk ontspannende massage. Een duo-massage is ideaal wanneer je de behoefte hebt om te ontstressen en samen tijd door te brengen. Wanneer jullie beide een andere variatie van een specifieke massage wensen, is dat vaak ook geen probleem. Een duo-massage doe ik natuurlijk niet alleen, daarom krijg ik hulp van mijn collega Christian. Duo-massages worden alleen gegeven op de speciaal aangekondigde datums. Op deze dagen wordt er gewerkt met tijdsloten van 1 of 1,5 uur per duo-massage. Deze duo-massage dagen worden aangekondigd op de zowel de website als de sociale media van SD Massage.

Sportmassage
Een sportmassage is in de regel een krachtige massage, bedoeld om klachten naar aanleiding van het sporten te verhelpen, of te voorkomen. Maar ook als het om niet sport-gerelateerde klachten gaat, kan een sportmassage helpen, bijvoorbeeld bij stress. Ik ga namelijk gericht op zoek naar de knopen/knelpunten en masseer deze los. Iets wat met een echte ontspanningsmassage veel minder zal gebeuren. Je kunt met deze massage zelf aangeven wat je precies gemasseerd wilt hebben. In principe is het toepasbaar op heel het lichaam.

Nek-schouder-rugmassage
Bij deze massage zijn de technieken vaak hetzelfde als met een sportmassage alleen beperkt tot het nek-schouder-rug gebied.

Ontspanningsmassage
Deze massage is niet zoals je gewend bent in de meeste grote spa’s en sauna’s. De nadruk ligt op ontspanning en flow, maar met een redelijke druk. Als er heftige knopen zijn, zal ik ze op een rustige manier losmaken. Het kan natuurlijk zijn dat je dat juist niet wilt, dan pas ik mij aan.

Voetmassage (30 minuten)
Bij deze massage pas ik de basiselementen toe vanuit de voetreflexologie. Deze combineer ik met ontspannende technieken. Ook in dit gebied kunnen knopen en blokkades voorkomen. Ook dit kan ik aanpakken met gerichte druk. Gelieve te zorgen voor schone voeten.

Zwangerschapsmassage
Deze massage is speciaal bedoeld voor de zwangere vrouw en wordt uitgevoerd in zijligging, met eventueel ondersteunende kussens voor de buik, benen en hoofd. Het is een ontspannende lichaamsmassage, waarbij minder stevig wordt gemasseerd. Bepaalde drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder worden vermeden. Hierdoor zou de baarmoeder kunnen samentrekken. De benen en enkels worden ook gemasseerd. Hier wordt vaak vocht vastgehouden en/of voelt vaak vermoeid aan. Massage helpt hier meestal goed bij. Deze massage is boekbaar, vanaf 12 weken zwangerschap. Als je eerder in je zwangerschap een massage wil boeken, kan dit wel, maar vermeld dan altijd dat je zwanger bent. Zo kan ik rekening houden houden met je door mijn massagetechnieken aan te passen.